Kanye West paljasti unelmoineensa Kimin siskosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye West asteli viime kesänä alttarille realitytähti Kim Kardashianin kanssa. Italiassa järjestetyt häät olivat yksi kesän suurimpia seurapiiritapahtumia. Nyt on selvinnyt, että West on aikoinaan himoinnut myös Kimin siskoa.

Netissä leviää Kanye Westin blogikirjoitus vuodelta 2008. Silloin West oli aktiivinen bloggari ja päivitti kirjoituksiaan useita kertoja viikossa. Kanyen blogissa oli osio, jonka nimi oli viikon ihannetyttö. West päivitti joka viikko blogiinsa uuden kuvan jostain unelmiensa tytöstä.

Blogikirjoituksista on selvinnyt, että viikon ihannetyttönä on ollut Kim Kardashianin lisäksi myös Kourtney Kardashian. West on siis julkisesti kuolannut molempien naisten perään. Kim oli hänen ihannetyttönsä vuonna 2008 ja Kourtney oli vuonna 2009. Kuuluisan Kardashian perheen tyttäret ovat kaikki upeita ilmestyksiä, joten sinänsä ei ole ihme, että mies on nähnyt märkiä unia useammasta sisaruksesta.