Opettaja harrasti seksiä oppilaiden kanssa – antoi parempia arvosanoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme liian usein seksuaaliseen suhteeseen oppilaidensa kanssa ajautuneista opettajista, eivätkä kaikki pedofiileistä jää edes kiinni. Kerroimme muutama kuukausi sitten naisopettajasta, joka kiristi teinipojilta seksiä parempia arvosanoja vastaan. Nyt miesopettaja on sortunut samaan.

Kohun keskiöön nousee New Yorkin Brooklyn Tech High Schoolin opettaja. 44-vuotias Sean Shaynak on poliisiraporttien mukaan ollut seksuaalisessa suhteessa ainakin seitsemän alaikäisen tytön kanssa. Hän on vienyt osan teineistä jopa reissuun osavaltion ulkopuolelle antanut heille laittomia päihteitä. Matemaattisten aineiden opettaja on antanut tietyille oppilaille kiitettäviä arvosanoja, vaikka oppilaat ovat palauttaneet tehtävät vastauksia vailla.

Hän jäi kiinni yhden tytön ilmoitettua miehen lähettämistä valokuvista, joissa näkyivät hänen paljaat genitaalialueensa. Miehen puhelimelta löydettiin raskauttavaa todistusaineistoa alaikäiisiin sekaantumisesta, ja nuorimman uhrin arvellaan olleen 13-vuotias. Ainoastaan kaksi täysi-ikäistä naista on myöntänyt olleensa varsinaisessa aktissa opettajan kanssa. New York Postin mukaan Shaynak on kaltereiden takana miljoonan dollarin takuita vastaan.