Jymy-yllätys! The Rock Baywatch-elokuvan tähdeksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti The Rock, eli Dwayne Johnson, on yksi parhaiten menestyneistä wrestling-kehät näyttelemiseen vaihtaneista tähdistä. Tosielämässään lempeäksi herraksi kuvattu näyttelijä nähtiin valkokankaalla viimeksi Hercules-elokuvan pääroolissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vanhojen sarjojen ja elokuvien uudet versiot ovat suurinta huutoa Hollywoodissa, ja nyt myös 90-luvulla huippusuositusta Baywatch-televisiosarjasta ollaan tekemässä uutta elokuvaversiota. Dwayne ”The Rock” Johnson paljasti Instagram-tilillään, että hänet tullaan näkemään Baywatch-elokuvan keskeisessä roolissa. Tähti paljasti tiedon jakamalla kuvan itsestään vesiskootterin selässä.

– Tämä on minun rantani, bitch! Huhut ovat totta… Olemme työstämässä Baywatch-elokuvaa. Siitä tulee särmikäs, roisi ja toivon mukaan helvetin hauska, Dwayne Johnson hehkutti Instagramissa.

Instagram
Instagram

Baywatch-elokuvasta on huhuttu jo vuosikausien ajan, mutta aikaisemmat yritykset sovittaa televisiosarja valkokankaalle eivät ole tuottaneet tulosta. Alkuperäistä televisiosarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1989-2001, ja sen päärooleissa nähtiin muun muassa David Hasselhoff ja Pamela Anderson.

The Rockilla on mennyt uran puolesta kiitettävästi, sillä hän tienasi viime vuonna Hollywoodin miesnäyttelijöistä toiseksi eniten. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Viime vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.