Mallin ura pilalle – näyttää liikaa Kim Kardashianilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian on yksi tämän hetken tunnetuimmista julkkiskaunottarista. Tämän vuoksi ei ole yllättävää, että monet ovat yrittäneet tietoisesti matkia Kimin tyyliä. Toisinaan tähden kaksoisolennot hakeutuvat myös tarkoituksella lehtien otsikoihin samannäköisyytensä vuoksi.

Yksi varsin paljon Kardashianien perheen tunnetuinta jäsentä muistuttava, omasta tähteydestä haavaeileva nainen on kaliforniasta kotoisin oleva Milana Alsani. Daily Mail -lehden haastatteleman naisen mukaan hänen ja Kimin samannäköisyydestä on aiheutunut runsaasti harmia, sillä se on neitokaisen omien sanojen mukaan haitannut hänen oman mallinuraansa.

– Osallistun runsaasti muotikuvauksiin, mutta uskon yhdennäköisyyteni Kim K:n kanssa pilanneen urani mallina ja realitytähtenä, Milana Alsani spekuloi.

27-vuotiaan naisen mukaan hän ei voi edes kävellä kaduilla ilman että häntä luullaan Kim Kardashianiksi. Monet uskovat Milanan matkivan tietoisesti seurapiirikaunottaren tyyliä, mutta Milanaitse kiistää väitteet. Nainen kuvailee Kimiä lahjattomaksi, ja uskoo tämän saavuttaneen maineensa vain näyttävän ulkonäkönsä avulla. Aslani itse on bloggari ja ilmeisesti myös tuleva kirjailija: Hän työstää parhaillaan koirien herkkuja käsittelevää kirjaa.