Tenniskaunotar Anna Kournikova yhä huippuseksikäs

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen tennistähti Anna Kournikova asuu nykyisin Floridassa kihlattunsa laulaja Enrique Iglesiasin kanssa. Kournikova lopetti ammattilaisen tenniksenpelaajan uransa vuonna 2003, mutta on edelleen osallistunut silloin tällöin erilaisiin näytös- ja hyväntekeväisyysotteluihin.

Anna Kournikova äänestettiin vuonna 1998 People-lehdessä maailman 50 kauneimman ihmisen joukkoon. Urheilutähti on edelleen upea ilmestys, mikä ilmenee hänen tuoreista Facebook-kuvistaan. Otoksessa Anna poseeraa kameralle muun muassa niukoissa bikineissä.

Julkaisu käyttäjältä Anna Kournikova.

Estradeja vuosien ajan valloittaneella Julio Iglesiasilla on yhteensä kahdeksan lasta, joista viisi nuorimmaista on eri avioliitosta kuin Enrique. Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire suurempiin elämänmuutoksiin.

Julkaisu käyttäjältä Anna Kournikova.