Pussycat Doll -kaunotar viettelevänä miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin muutama vuosi sitten esiintynyt laulu- ja tanssiryhmä The Pussycat Dolls on nykyisin jo aivan eri kokoonpano kuin heidän vieraillessaan Helsingissä. Yksi Pussycat Dollsin entisistä jäsenistä on Ashley Roberts. Hän on sittemmin luonut uraa myös näyttelijänä.

ashleyroberts04102014

Nyt Ashley Roberts nähdään FHM-miestenlehden kannessa. Hiuksiinsa pinkin sävyjä saanut 33-vuotias pop-kaunotar poseeraa kansikuvassa mustassa bondage-henkisessä uimapuvussa.

Pussycat Dollsin ohella 32-vuotias Ashley Roberts on toiminut näyttelijänä esimerkiksi lukuisilla musiikkivideoilla, tanssielokuvassa Make It Happen ja 90210-televisiosarjassa. Ashley on viime aikoina työstänyt myös soololevyä laulajana, mutta ainakin vielä toistaiseksi läpimurto sooloartistina on tekemättä.