Kaikkien aikojen ökyhäät – kattokin koristeltiin Swarovskin kristalleilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset häät tanssitaan perinteisesti kylien seurantaloilla, jonne on ripustettu koristeita seinille ja kattoon. Astetta komeammat juhlat voidaan viettää esimerkiksi kartanossa tai juhlaravintolassa, jonne saattaa riittää koristeeksi yleensä näyttävät pöytäasetelmat. Toista on Dubaissa.

YouTube
YouTube

Öljysheikkien maassa vietettiin hiljattain 3.500 juhlavieraan häät, ja paikalle pyydettiin hätiin ökyjuhlien suunnitteluun erikoistunut DesignLab Events. Hääjuhlien teemaksi valikoitui Lucid Dream, ja satumainen vastaanottotila hengästytti kimalluksellaan. Pelkästään juhlatilan katossa tuikki 65.000 Swarovski-kristallia.

Kristallitaivas oli valaistu 15.000 valotikulla ja sen alapuolella lenteli valkoisia paperilintuja. Uskomaton lopputulos on herättänyt runsaasti ihailua netissä, ja moni tavallinen tallaaja saa vain haaveilla yhtä upeista puitteista elämänsä tärkeimpänä päivänä.