Abigail Ratchford säväytti bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on vasta 22-vuotias malli. Häntä on ehditty jo kuvailla Kate Uptonin haastajaksi, sillä Sports Illustrated -tähden tavoin Ratchford tunnetaan näyttävistä muodoistaan.

Nyt Abigail Ratchford nähdään valokuvaaja Garry Sunin tuoreissa kuvissa. Otoksissa Zoo Magazinen 15 seksikkäimmän amerikkalaisneidon joukkoon valittu mallikaunotar poseeraa öisissä maisemissa, yllään vaaleat bikinit.

Splash
Abigail Ratchford, Splash
Splash
Abigail Ratchford, Splash

Vasta noin kahden vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on jo saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin neitokainen poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.