Maailmanlopun näky kuvattiin maantiellä Puolassa: ”Olisi pitänyt kääntyä takaisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa törmätään kesäisin ajoittain pienimuotoisiin hyttysparviin, mutta sen suurempia hyönteismuodostelmia meillä harvoin nähdään. Nyt Puolassa on kuitenkin koettu hieman toisenlainen tilanne, kun autoilija törmäsi jättimäiseen parveen.

Öiseen aikaan liikkeellä ollut autoilija huomasi yllättäen tiellä miljoonia vaaleita yökkösiä, jotka peittivät lähes ajonäkyvyyden ja aiheuttivat ongelmia auton tekniikalle. Tapaus oli niin erikoinen, että autoilija kuvasi sen videolle ja julkaisi videon LiveLeak-verkkopalvelussa.

– Niitä oli ilmassa niin paljon, että ne tukkivat auton ilmansaannin. Oli painajaismaista puhdistaa autoa, kun pääsin kotiin. Olisi kannattanut kääntyä takaisin, videon kuvaaja J.Rabczak kertoo.