Mirandan kaula-aukko ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr nousi aikaisemmin tänä vuonna otsikoihin erottuaan miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Bloomilla on tiettävästi ollut sutinaa eron jälkeen, mutta Kerr on sen sijaan keskittynyt lähinnä työntekoon.

31-vuotias australialaiskaunotar vierailee muiden muotialan tähtien tavoin parhaillaan käynnissä olevilla Pariisin muotiviikoilla. Miranda Kerr kuvattiin mustassa mekossa, jonka kaula-aukko ei liikoja peitellyt. Mirandan edustama tyyli on ilmeisesti muotiviikoilla kovaa huutoa, sillä myös Kim Kardashian kuvattiin aikaisemmin tällä viikolla hieman samankaltaisessa asussa.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.