Anne viettelee upeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Anne Hathawayn on luonut viime vuosina menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Tähti on nähty valkokankaalla viime vuosina muun muassa Les Miserables -musikaalissa ja Yön ritarin paluu -elokuvassa. Tänä vuonna hän on mukana Christopher Nolanin Interstellari-avaruusseikkailussa.

annehathaway05102014

Nyt Anne Hathaway nähdään Elle-lehden tuoreen numeron glamour-henkisessä kansikuvassa. Otoksessa 31-vuotias näyttelijätär poseeraa viettelevästi avonaisessa kokomustassa puvussa.

Näyttelijätär meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.