Arnold Schwarzenegger antoi tyttöystävänsä ajaa Bugatti Veyroniaan – ilme näkemisen arvoinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa ja toimi vuosia Kalifornian kuvernöörinä. Parhaillaan näyttelijä nähdään valkokankaalla The Expendables 3 -elokuvassa.

Eilen Arnold kuvattiin ajelemassa maailman kalleimmalla ja nopeimmalla sarjavalmisteisella henkilöautolla, Bugatti Veyronilla, yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Yllättäen supertähti suostui vaihtamaan kuskin paikan repsikkaan, sillä hän päästi Milliganin ajamaan noin 1,5 miljoonan euron arvoista autoaan. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän oli tyttöystävänsä kyydissä.

Arnold Schwarzenegger palaa läpimurtorooliinsa Terminator-cyborgina elokuvasarjan tulevassa uusimmassa osassa, Terminator Genisys. Kyseessä ei ole kirjoitusvirhe, vaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä Genesis-sana on päätetty kirjoittaa nimessä muotoon Genisys.