Pullukka kyllästyi kiloihinsa – et usko miltä näyttää nyt!

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat ihmiset ovat lievästi ylipainoisia ja tietävät sen, mutta eivät kykene tekemään asialle mitään. Dan Davidson oli pitkään yksi heistä, mutta ylipainoinen nuori mies päätti muuttaa tilanteen, kun hän huomasi kaveripiirinsä tyttöjen kuvailevan häntä lihavaksi.

Dan Davidson
Dan Davidson

26-vuotias Dan Davidson oli tottunut manboobseihinsa ja pelastusrenkaaseen vyötäröllään, kun hän päätti ryhtyä tekemään asialle jotain. Davidson oli siihen saakka juonut viikonloppuihin vodkapullollisen ja syönyt lähestulkoon vain roskaruokaa. Hän vaihtoi huonot elintavat parempiin ja ryhtyi kuntoilemaan toden teolla sekä kuntosalilla että sen ulkopuolella.

Lopulta kahden lapsen isä Dan Davidson oli laihduttanut 28 kiloa ja merkittävä osa jäljelle jääneestä painosta oli vaihtunut läskistä lihaksiksi. Nyt mies näyttää fitness-mallilta ja on erittäin tyytyväinen itseensä ja saavutukseensa. Sen kunniaksi hän palkkasi valokuvaajan ikuistamaan itsestään mallikuvia.

Dan Davidson
Dan Davidson