Maailman upein hääkakku – kuin syötävä valkokangas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leipureista ja kondiittoreista on tullut nykyajan ruokataiteilijoita, kun ihmiset haluavat juhliinsa entistä näyttävimpiä ja erikoisimpia luomuksia. Etenkin hääkakkujen trendi on muuttunut vuosien varrella tavallisesta kerroksittain tarjoiltavasta kermakakusta kokeellisemmaksi.

YouTube
YouTube

Kakuissa hyödynnetään uutta teknologiaa, ja koristeellisessa herkussa voi olla jopa liikkuvia tai ääntä pitäviä osia. Disney on laajentanut toimintaansa hääbisnekseen, ja heidän järjestämässään Fairy Tail Weddings Expossa nähtiin erikoinen Disney-kakku. Sen sijaan, että kakun päälle olisi väkerretty marsipaanista tuttuja Disney-hahmoja, heijastettiin teemaan luotu animaatio suoraan kakun kylkeen.

Näyttävä efekti saisi varmasti vieraat haukkomaan happea. Kakkua voi syödä toiselta puolelta samaan aikaan kun sen vastapuolella esitetään päättymätöntä show’ta. Animaation voi luoda kustomoidusti vastaamaan kunkin pariskunnan tarpeita ja mieltymyksiä.