Karina Smirnoff käsiraudoissa harjoituksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut tanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä jo 19. tuotantokausi, ja eilen Karina kuvattiin harjoituksissa.

Sekä kuvaajat että muut silminnäkijät olivat ihmeissään näkemästään, sillä Karina oli Tanssii tähtien kanssa -harjoittelupaikan takapihalla yllättäen käsiraudoissa. Splash-uutistoimiston mukaan Smirnoffin ystävä oli pannut hänelle käsiraudat, mutta tempauksen syystä ei ole tietoa.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.