Lisa Rinnan turbohuulet ihmetyttävät – täytettä vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on tätä nykyä vaatealan yrittäjä. Kaunotar paljasti taannoin kyllästyneensä silikonihuulistaan syntyneeseen keskusteluun, mutta se ei keskustelua lopettanut.

50-vuotiaalla Rinnalla on ollut aina tavallista täyteläisemmät huulet, mutta siitä huolimatta hän on vienyt huulensa äärimmäisyyksiin täyttämällä niitä keinotekoisilla aineilla. Nyt hänet kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, kun The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjan tähdet palasivat Amsterdamista.

Lisa Rinna on elänyt vuodesta 1997 lähtien avioliitossa Harry Hamlinin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Delilah ja Amelia. Neitokaisella on ollut silikonihuulet koko uransa ajan. Hän kertoo saavuttaneensa menestyksensä niiden avulla. Tähti poistatti täytteet muutama vuosi sitten, koska ne näyttivät hänen mukaansa rumilta. Tuoreimpien kuvien perusteella hän on mahdollisesti jatkanut huuliensa keinotekoista täyttämistä, mutta asiasta ei ole täyttä varmuutta.