Suunnitelmissa halloween-illallinen? Karmaisevat cocktail-tikut illan teemaan

Ruoka · Terhi Piiroinen

Elävät kuolleet, eli zombiet, ovat nykyään entistä suositumpi aihe elokuvissa, televisiossa ja videopeleissä. Legendaariset verta ja suolenpätkiä sisältävät zombie-elokuvat ovat saaneet rinnalle nykyaikaisia televisiosarjoja, joista suosituin on The Walking Dead.

Meninos.us
Meninos.us

Nurkan takana kolkutteleva halloween on innostanut monia suunnittelemaan naamiaisia ja kauhuteeman kyllästämiä juhlia. Jotta bileistä tulisi mahdollisimman ikimuistoiset, on niihin nähtävä vaivaa. Jokainen yksityiskohta kannattaa pohtia tarkkaan – coctailtikkuja myöten.

Nyt verkkokaupassa esitellään zombie-aiheiset coctailtikut, jotka saavat herkullisenkin ruoan ällöttävän näköiseksi. Tikkujen avulla esimerkiksi lihapullat näyttävät siltä kuin elävät kuolleet olisivat tunkeutuneet niiden sisältä ruokailijaa noutamaan. Meninos Studion kehittelemät ruokailuvälineet myydään 12 kappaleen pakkauksissa.