Nainen hoitaa mielialahäiriötään orgasmeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksin hyödyistä on esitetty kiistatonta näyttöä ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Kokonaisvaltaisesti oloa parantava orgasmi on avain parempaan elämänlaatuun ilman kemiallisia nautintoaineita ja keinotekoisia selviytymiskeinoja. Tämän on ymmärtänyt myös kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä Sarah Defrates.

Pariskunnat saattavat tapella enemmän seksin puutteessa. Läheisyys ja lämpö tuottaa mielihyvähormoneja, ja yksi tajunnanräjäyttävä orgasmi saattaa olla pitkälle kantava hyvänolonlähde ja rakkauden liekin ylläpitävä voima. Seksiaddiktiosta ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä perheenäiti on nyt hoksannut hyödyntää oireyhtymänsä elämässään. Nainen hoitaa nimittäin orgasmien avulla mielialaongelmiaan samalla, kun hänen addiktionsa saa tyydytystä.

Hän on kirjoittanut kokemuksistaan myös kirjan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Sarahin ongelmat ovat vaikuttaneet oleellisesti hänen aiempiin suhteisiinsa ja nainen on sortunut pettämään kumppaneitaan seksinjanon tyydyttämiseksi. Hän toivoo, että nykyinen poikaystävä pystyy vastaamaan naisen riippuvuuteen samalla, kun he lääkitsevät hänen mielialahäiriötään luonnollisella tavalla.