Justin Bieberin suhdesotku jatkuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parikymppinen Justin Bieber on onnistunut sulattamaan nappisilmäisen laulajatar Selena Gomezin sydämen kerta toisensa jälkeen. Taannoin pariskunnan uutisoitiin eronneen, mutta kuten aikaisemmilla kerroille, eron lopullisuus on jälleen kyseenalaistettu.

Instgram
Instgram

Justin Bieber jakoi sunnuntaina Instagramissa herkän kuvan itsestään ja rakastuneen oloisesta Selena Gomezista. Kuva on saanut ihmiset spekuloimaan jälleen, ovatko nuoret rakastavaiset sittenkin edelleen yhdessä. Bieber on kuitenkin yhdistetty viime aikoina myös Kardashianien klaaniin kuuluvaan Kendall Jenneriin.

Justin Bieber on sittemmin poistanut kuvan Instagramista. Justin Bieberin ja Selena Gomezin todellisen parisuhdestatuksen tietävät siis todennäköisesti vain nuoret tähdet itse – jos hekään.

Selena twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivittelee, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.