Viidakon tähtöstä ahdisteltiin: ”Mies veti pikkuhousuni pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten Viidakon tähtöset -realitysarjasta suomalaisille tutuksi tullut Maisa Torppa on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta kertonut elämästään blogissaan. Taannoin eronnut kaunotar on parhaillaan lomailemassa Budapestissä.

Maisa kertoo reissukokemuksistaan blogissaan, ja eilen hän paljasti joutuneensa toistuvasti seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Päivän aikana mies kouri rintoja kadulla ja toinen tarjosi rahaa seksistä, mutta varsinainen yllätys oli vuorossa Torpan suunnattua hierontaan. Hän kertoo riisuneensa itsensä pikkuhoususilleen ja jääneensä odottamaan naishierojaa. Toisin kuitenkin kävi.

– No ovi sitten aukesi ja tajusin että paikalle olikin tullut iso roteva mies. Enpä nyt siitäkään vielä ymmärtänyt hälytyskellojen soivan, vaan siinä vaiheessa rupesi mietityttämään kun mies veti pikkuhousuni pois. Siinä sitten kauhusta kankeana tunsin kun mies roiskutteli hierontaöljyä (toivottavasti se oli öljyä) joka paikkaan. Siis kirjaimellisesti joka paikkaan, Maisa Torppa kertoo blogissaan.

Realityjulkkis kertoi hieronnan olleen rentouttava kokemus, joskin miehen kädet päätyivät hieman turhan lähelle intiimialueita. Kaiken lisäksi Maisa joutui maksamaan erikoisesta kokemuksestaan.

– Tiesin että alan toiminta on miesten keskuudessa suosiossa, mutta naisille tarjotut palvelut ovat kyllä ihan uus tuttavuus, Torppa totesi.