Miehellä 17 tunnin erektio – lääkärit joutuivat poistamaan verta peniksestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen mies on jossain vaiheessa elämäänsä kokenut aamuerektiona tunnetun ilmiön, kun penis törröttää iloisen virkeänä pystyssä heti herätessä. Erään brittimiehen aamuerektio kuitenkin kesti tavallista pidempään, ja lopulta hänen oli pakko kääntyä lääkärien puoleen.

North Yorkshiressa asuva Jason Garnett heräsi perjantai-aamuna pullottavan yllätyksen kanssa, mikä ei sinänsä yllättänyt 23-vuotiasta miestä – olihan hän omien sanojensa mukaan harrastanut seksiä edellisenä iltana. Lounasajan lähestyessä mies kuitenkin alkoi ihmettelemään erektionsa pitkää kestoa. Hän yritti hillitä sitä muun muassa jääkylvyn avulla, tuloksetta.

Kun aamuerektio oli kestänyt kahdeksan tuntia, Jason Garnett avautui asiasta kämppäkaverilleen. Kämppiksen ensimmäinen reaktio oli arvatenkin nauraa miehen ongelmalle, mutta hän tajusin pian tilanteen vakavuuden. Jason toimitettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänen todettiin kärsivän pitkään jatkuessaan hengenvaarallisesta priapismi-nimisestä vaivasta.

Supererektio hiipui lääkäreiden poistettua miehen sukupuolielimestä yli 1,1 litraa verta. Tämän jälkeen penikseen ruiskutettiin lääkettä, joka hillitsi verenkiertoa elimeen. 17 tunnin päästä seisokki loppui, ja miehen kunto on News.comin mukaan nyt normaali.

– Oli kauheaa nähdä lääkärit iskemässä neulan penikseeni. Se oli kuin suoraan kauhuelokuvasta, Jason kuvailee.

– Penikseni on nyt täysin normaali, vaikka se näyttääkin sodan läpikäyneeltä. Se on joka puolelta hieman musta ja sininen, mies jatkoi.