Jenniferin mekko petti punaisella matolla – mitä paljastuikaan alta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu näyttelijä Ben Affleck kertoi taannoin aikovansa jättäytyä joksikin aikaa koti-isäksi, jotta hänen vaimonsa Jennifer Garner pääsisi vuorostaan näyttelemään. Suunnitelma toteutui, ja eilen Jennifer kuvattiin Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day -elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Jennifer Garner asteli juhlien punaiselle matolle yhdessä Steve Carellin kanssa, ja tähtien vitsaillessa Jenniferin mekko petti nolosti. Kaunottaren asun kangas jäi kiinni hänen käsilaukkuunsa, jolloin asu paljasti sisältönsä. Samalla selvisi, että Jenniferillä oli alla muotoja kasaan kiristävät korsettimainen alusasu.

Jennifer Garnerilla ja Ben Affleckilla on kolme lasta: kahdeksanvuotias Violet, viisivuotias Seraphina ja kaksivuotias Samuel. Ben on aiemmin seurustellut esimerkiksi näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja latinotähti Jennifer Lopezin kanssa, jonka musiikkivideolla Jenny From The Block hän myös esiintyi.