Jennifer Lawrence hakkeroidusta alastonkuvistaan: ”Se oli seksirikos”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja -elokuvasta, ja Rolling Stone -lehti ylisti Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi.

YouTube
YouTube

Taannoin Jennifer päätyi Guinessin ennätystenkirjaan kaikkien aikojen tuottavimpana toimintaelokuvien sankarittarena. Nyt Jennifer Lawrence hurmaa lukijoita Vanity Fair -lehden glamour-henkisessä kansikuvassa, mutta sisäsivuilla hän puhuu vakavasta aiheesta.

Näyttelijätär avautuu nimittäin ensi kertaa avoimesti taannoisesta tapauksesta, jossa hakkerit vuosivat verkkoon hänen henkilökohtaisiksi tarkoitettuja alastonkuviaan. Näyttelijätär kuvaa hakkereiden toimia seksirikokseksi.

– Se ei ollut skandaali. Se oli seksirikos. Kyse oli seksuaalisesta ahdistelusta, ja se oli ällöttävää, Jennifer Lawrence avautuu.

Näyttelijättären mukaan yksityiseksi tarkoitettuja alastonkuvia levittävät pitäisi tuomita samoin perustein kuin seksuaalirikollisia. Jennifer Lawrencen iCloud-tilille iskeneet hakkerit varastivat ja vuotivat julkisuuteen myös muun muassa Kate Uptonin, Rihannan, Kim Kardashianin ja Vanessa Hudgensin alastonkuvia. FBI ja Apple tutkivat parhaillaan tapauksia.