Mies vuorasi talonsa simpukankuorilla – tulos kuin sadusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen rantalomalaisen lempipuuhaa on simpukankuorien kerääminen. Simpukkalajien kuorten ulkonäkö saattaa vaihdella runsaasti toisistaan ja kuorista tehdään yleensä käyttöesineitä sekä koruja. Nyt eräs kiinalaismies hyödynsi rannalle ajautuneet kuoret upeaan tarkoitukseen.

YouTube
YouTube

Xiao Yongsheng käyskenteli Lingshan Island -kotisaarensa rannalla, kun hän tajusi, että ranta tarjosi hänelle rajattoman määrän ilmaista rakennusmateriaalia. Mies ryhtyi keräämään simpukankuoria uutta käyttötarkoitusta varten, sillä hän päätti vuorata talonsa niillä, Fun Start -julkaisu uutisoi. Hän keräsi kuoria minkä ehti ja liimaili niitä yksi kerrallaan talonsa ulkopuolelle.

Loppujen lopuksi häneltä meni kaksi vuotta talonsa päällystämiseen, mutta lopputulos on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Koristeellinen ulkokuori kestää varmasti myös ajan patinaa, mikäli hän on kiinnittänyt simpukankuoret tarpeeksi hyvin.