Seksikäs Miranda Kerr Instagram-videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismalli Miranda Kerr on tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksistä ja Voguen sivuilta. Hänet tunnettiin aikaisemmin myös näyttelijä Orlando Bloomin vaimona, mutta pariskunta erosi tänä vuonna.

Loading

Where will your @dvf dress take you? #JourneyofaDress

View on Instagram

@-webkit-keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} } @keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} }

Nyt 31-vuotias mallikaunotar nähdään tuoreessa Instagram-videossa, jossa hän esittelee Diane Von Furstenberg -vaatemerkin kietaisumekkoa. Videolla Miranda Kerr poseeraa viettelevästi rantamaisemissa.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.