Nainen kyllästyi sinkkuelämään – meni naimisiin itsensä kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni sinkku tai muuten yksin asuva ihminen tuskailee ahdistuvansa seuran puutteesta. Monet asiat on rakennettu pariskunta- tai perheperiaatteen pohjalle, jossa kokemukset ja tapahtumat jaetaan useamman henkilön kesken.

Etenkin rakkauspainotteiset juhlapyhät ovat sinkuille silkkaa tuskaa, ja yksinäistä kaakaon lipittelijää saatetaan pitää jopa säälittävänä. Todellisuudessa aitoa rakkautta on vaikea löytää ilman, että oppisi ensin asioita omasta itsestään. Grace Gelder vietti kuusi vuotta sinkkuelämää, kunnes päätti mennä naimisiin.

Hän kutsui vihkitilaisuuteen 50 läheistä ihmistä ja hankki ylleen upean vintage-henkisen hääpuvun. Nainen sanoi seremoniassa itselleen tahdon ja suuteli peiliä. Taitelija selitti tempaustaan myöhemmin syvällisemmin. Gelder kertoi, että ei ollut tapaillut kuuteen vuoteen ketään. Hän kuitenkin oppi tässä ajassa hyvin paljon asioita itsestään, ja tuntee minänsä paremmin kuin koskaan aiemmin.

Hän sanoi, että on vasta nyt valmis etsimään rinnalleen seuraa toisesta ihmisestä, koska hän on saavuttanut itsetutkiskelun huipentuman. Itsensä kanssa vietetyt häät olivat tavallaan performanssi ja sisäisen matkan päätepiste, Guardian uutisoi.