Säämies pilaili suorassa lähetyksessä – tempauksesta nousi kohu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa säätyttöjen työ on perinteisesti ensimmäinen askel televisiomaailmaan. Maassa on useita kuuluisia meteorologeja, jotka ovat saavuttaneet kansan suosiota yhtä vankkumattomalla tavalla kuin suomalainen Pekka Pouta. Yksi heistä on bostonilainen Barry Burbank.

WBZ-TV
WBZ-TV

Yhdysvaltalaisen WBZ-TV:n säätiedottaja näpäytti työkavereitaan äskettäin suorassa lähetyksessä, jossa hänen piti teeskennellä juovansa kahvia aamutelevision juontaja Kerry Conollyn kanssa. Barry piteli kahvikuppiaan väärinpäin. Totta kai kahvikupista nousi pienoinen kohu netissä.

Nyt Barry on päättänyt selittää kahvikupin kohtaloa Twitterissä, sillä hän oli tehnyt pilan tahallaan. Meteorologi nimittäin väittää, että hänelle ei ole kaadettu koskaan kahvia, vaan pantiin tyhjä kuppi eteen ennen lähetyksen alkamista. Barry olisi mielellään nauttinut työkavereidensa tavoin kuumaa juomaa aamutuimaan, mutta tyhjällä mukilla se on hieman hankalaa.