Selena Gomez juhli rohkeassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parikymppinen Justin Bieber on onnistunut sulattamaan nappisilmäisen laulajatar Selena Gomezin sydämen kerta toisensa jälkeen. On-off -suhteen tilasta tulee lähes päivittäin uutta tietoa, ja tällä hetkellä julkkisparin uskotaan olevan vaihteeksi taas yhdessä.

Eilen Selena kuvattiin rohkeassa punaisessa pikkumekossa Rudderless-elokuvan ensi-iltajuhlissa The Vista -teatterissa Los Angelesissa.

Selena Gomez twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivitteli, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.