Perhesarjan tähti tunnusti tyttöjen ahdistelun – kohtaukset poistetaan Ted 2 -elokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Camdenin perheestä kertova draamasarja Seitsemäs taivas oli aikoinaan monen nuoren ja aikuisen suosikkiohjelma. Sarjan pääosassa nähtiin myös perheenisää Eric Camdenia esittänyt Stephen Collins. Näyttelijä nousi tällä viikolla otsikoihin, kun hän paljasti julkisuuteen levinneessä nauhoitteessa hyväksikäyttäneensä alaikäisiä tyttöjä.

Hyväksikäyttöskandaalin myötä Ted-suosikkikomedian jatko-osa joutuu nyt leikkauspöydälle. Stephen Collins oli mukana Ted 2 -elokuvassa, mutta tuotantoyhtiö Universal Pictures ja elokuvan ohjaaja Seth MacFarlane ovat päättäneet leikata miehen roolin pois julki tulleiden paljastusten myötä. Entertainment Weekly -lehden mukaan tuotantoyhtiön edustajat ovat vahvistaneet uutisen.

Toistaiseksi ei ole selvää, kuinka suuri rooli 67-vuotiaalla näyttelijällä olisi ollut suosikkikomedian jatko-osassa. Universal Studiosin edustajien mukaan rooli olisi kuitenkin ollut niin pieni, ettei elokuvan rakenne kärsi Stephen Collinsin kohtausten poisleikkaamisesta. Family Guy -sarjastaan tunnetun Seth MacFarlanen ohjaama ja tähdittämä Ted 2 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesäkuussa 2015.

Stephen Collins esitti Seitsemäs taivas -televisiosarjan hyveellistä perheenisää 11 tuotantokauden ajan vuosina 1996-2007. Tunnettu näyttelijä Jessica Biel esitti sarjassa hänen vanhinta tytärtään Marya. Alaikäisten lasten ahdisteluiden kerrotaan tapahtuneen 70-luvulla, mutta ne tulivat ilmi parisuhdeterapiassa vuonna 2012. Hän erosi vaimostaan Faye Grantista samana vuonna.