Lana Del Reyn sisko upea ilmestys rohkeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar Elizabeth Woolridge Grant tunnetaan suuren yleisön joukossa paremmin nimellä Lana Del Rey. Tähti julkaisi tänä vuonna uuden Ultraviolence-levynsä. Musiikkinsa lisäksi Lana Del Rey tunnetaan näyttävästä ulkonäöstään ja glamour-henkisestä pukeutumistyylistään.

Ulkonäkö ja tyylitaju kulkevat ilmeisesti suvussa, sillä myös laulajattaren sisarelta, Chuck Grantilta, löytyy kumpaakin. Chuck Grant on ammatiltaan valokuvaaja, ja hän on kuvannut useissa töissään sisartaan. Nyt roolit ovat kuitenkin vaihtuneet, ja Chuck julkaisi Twitter-tilillään Nylon Magazine -lehteä varten otettuja kuvia, joissa Lana on vuorostaan kuvannut häntä.

Lana Del Rey nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012-julkaistun Born to Die -albuminsa myötä. Laulajatar on kärsinyt nuoruudessaan alkoholiriippuvaisuudesta. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia.