Silmänruokaa naisille: Idris Elba riisui paitansa salilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Idris Elba on tullut monille televisiokatsojille tutuksi HBO:n sarjasta The Wire – Langalla. Suositun sarjan jälkeen hänestä on tullut yksi kansainvälisesti tunnetuimmista brittitähdistä, ja mies nähty elokuvissa kuten Mandela: Pitkä tie vapauteen, Prometheus ja Pacific Rim.

Loading

Training for my next Film. Bastille Day. Grinding.

View on Instagram

Nyt Idris Elba tarjoilee silmänruokaa erityisesti naisille Instagramissa julkaisemallaan lyhyellä videolla. Siinä jo valmiiksi varsin kovassa fyysisessä kunnossa oleva 42-vuotias näyttelijä treenaa salilla ilman paitaa Bastille Day -elokuvaa varten.

Idris Elba on brittiläinen näyttelijä ja muusikko. Hän seurustelee meikkitaiteilijana työskentelevän Naiyana Garthin kanssa. Elba tunnetaan parhaiten The Wire ja Luther -sarjoista ja elokuvista, kuten American Gangster, Takers, Thor, Prometheus ja Thor: The Dark World. Elballa on sierraleonelaiset ja ghanalaiset sukujuuret, mutta mies on itse syntynyt Lontoossa.