Karu pila autokaistalla – alien asiakkaan rinnasta läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taikuri ja Youtube-pilailija Rahat Hussein on tehnyt pikaruokaloiden autokaistojen työntekijöiden hämmästyttämisestä ja säikyttelemisestä oman taiteenlajinsa. Olemme aikaisemmin uutisoineet esimerkiksi tempusta, jossa autokaistalle ilmestyy auto vailla kuskia.

YouTube
YouTube

Nyt Rahat on palannut suosikkiharrastuksensa pariin, tällä kertaa lähestyvään Halloweenin liittyvän hirviömäisen tempun kera. Kuten edellisilläkin kerroilla, temput alkavat miehen tilatessa ruokaa pahaa-aavistamattomilta pikaruokaloiden työntekijöiltä.

Kesken tilauksen Rahat alkaa valittelemaan huonovointisuutta, ja yhtäkkiä hänen rinnastaan pomppaa ulos Alien-elokuvista tuttu hirviö. Luonnollisesti monet pilan uhreista säikähtävät tilannetta pahanpäiväisesti.