Kosinta pahasti pieleen – kuumailmapallo putosi mereen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen mies oli kauan suunnitellut kosivansa pitkäaikaista tyttöystäväänsä, joten mies päätti lopulta viedä tyttöystävänsä romanttiselle kuumailmapallolennolle auringonlaskun aikaan. Pariskunta oli katsellut yhdessä auringonlaskua ja lopulta mies polvistui naisen eteen.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta, sillä kuumailmapallo alkoi laskeutua mereen. San Diegon Encinitasin rannalla oli sunnuntaina satoja ihmisiä ihailemassa maisemia auringon laskiessa. Ihmiset katselivat rannan läheisyydessä leijailevaa kuumailmapalloa ja huomasivat, että se alkoi laskeutua uhkaavaa vauhtia. Lopulta pallo putosi mereen ja ihmiset ryntäsivät auttamaan. Muutama rannalla olleista sai kuvattua tapahtuman videolle.

Kuumailmapallon kyydissä olleet pelastettiin ja rannalla olleet surffarit hinasivat kuumailmapallon merestä rannalle. Kyydissä ollut pariskunta kertoi paikalliselle uutiskanavalle menneensä lennon aikana kihloihin. Tyttöystävä oli ehtinyt vastata kosintaan myöntävästi juuri ennen kuin ongelma ilmeni. Tapahtumalla on onnellinen loppu, sillä henkilövahingoilta vältyttiin ja nuoripari sai toisensa.