Vauvalta hervoton reaktio isän yskälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsen nauru on tarttuvaa, ja erityisesti pienten vauvojen hekotus sulattaa sydämiä. Pikkulasten nauru saattaa syntyä mitä omituisimmista asioista. Tällä kertaa videon sankariksi pääsee isänsä kustannuksella hekottava pienokainen.

YouTube
YouTube

Isä on kuvannut videolle pikkumiehen reaktion vanhempansa yskäisyyn. Lapsi nauraa vatsanpohjasta joka kerta äänen kuullessaan, ja pian pienokaisen vieressä oleva tyttö alkaa yllyttää vauvan nauruhermoja tekoyskän avulla. Välillä ipana rauhoittuu, mutta hörähtää nauramaan valtoimenaan jälleen isän yskän kuullessaan.

Kerroimme taannoin hieman samanlaisesta tapauksesta, jossa vauva kuunteli satukirjaa isänsä lukemana. Yhdeksänkuukautinen pikkupoika päästi ilmoille hersyvän naurun aina kun isä aloitti lukemisen, eikä hekotukselle meinannut tulla loppua.