2,5 miljoonan dollarin dildo myynnissä: ”Sisältää Kyynnwahpptin hengen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2,5 miljoonaa dollaria, eli noin 1,9 miljoonaa euroa, on valtava rahamäärä. Samalla summalla saisi itselleen esimerkiksi luksusasunnon tai urheiluauton. Jos rahaa kuitenkin on kertakaikkisesti liikaa, voi summan käyttää nyt vaikkapa puiseen dildoon.

eBay
eBay

Ebay-nettihuutokaupassa kaupitellaan puusta veistettyä, käsin maalattua ja hieman alle 50 senttimetriä pitkää tekopenistä, jonka lähtöhinta on 2,5 miljoonaa dollaria. Dildon korkeaa hintaa selitellään sillä, että se sisältää Kyynnmwahpptin hengen. Mikäli Kyynnmwahppt ei syystä tai toisesta ole tuttu, kuvaillaan sitä esittelytekstissä hyväksi hengeksi joka auttaa ihmisiä näkemään kaikki elämän positiiviset asiat.

Dildon luoja, Max-nimellä esiintyvä kanadalainen Ebay-käyttäjä kertoo esineen tekemiseen vierähtäneen kymmenen vuotta. Miehen mukaan dildossa asuva henki on pitkäikäinen ja erittäin kärsivällinen. Hyvä niin, sillä toistaiseksi tekopenis ei ole saanut Ebayssa vielä yhtäkään huutoa.