Arnold Schwarzenegger poistui Suomesta – lentomatka kaukana luksuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa ja toimi vuosia Kalifornian kuvernöörinä. The Expendables 3 -elokuvassa äskettäin nähty supertähti vieraili eilen Suomessa bisnesalan tapahtumassa.

Nordic Business Forumissa puhunut Arnold Schwarzenegger ei Suomessa kauan vieraillut. Hetki sitten hän julkaisi Facebookissa valokuvan, jossa hän istuu jo lentokoneessa matkalla Helsingistä Pariisiin. Kuvatekstissä Arnold kertoo pitäneensä Suomen vierailusta, mutta odottavansa kovasti Pariisin tapahtumaa. Huomionarvoista kuvassa on kuitenkin se, että supertähti lentää arkisesti Finnairin siivin, eikä edes kovin tilavasti.

Arnold Schwarzenegger palaa läpimurtorooliinsa Terminator-cyborgina elokuvasarjan tulevassa uusimmassa osassa, Terminator Genisys. Kyseessä ei ole kirjoitusvirhe, vaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä Genesis-sana on päätetty kirjoittaa nimessä muotoon Genisys.