Tappajahai iski! Tässä ehkä historian huikein hai-valokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman merissä elävät hait ovat stereotypian mukaan ihmisiä alati vaanivia tappajia, mutta todellisuudessa tilanne on aivan toinen. Maailmassa menehtyy haiden iskuihin vuosittain vain muutamia ihmisiä. Tappajahain maine pysyy kuitenkin yhä sitkeästi yllä.

Loading

I throw back everyday – today, my favorite #gopro shot from South Africa.

View on Instagram

Nyt merellä on saatu ikuistettua ehkä jopa maailmanhistorian huikein hai-valokuva, kun 25-vuotias Amanda Brewer oli hairetkellä Etelä-Afrikan rannikolla. Haihäkissä turvassa tilannetta seurannut Amanda kuvasi pienellä kameralla lähes vedenpinnan tasolla kuinka hai iski sille viritettyyn saaliiseen. Kuvia katsoessaan Brewer huomasi, että eräs otoksista oli poikkeuksellisen upea tilannekuva. Lisäksi hän kuvasi haista myös alla nähtävän videon.

Ladataan

Need this in my life again, now. @ollie_putnam….good idea

Näytä Instagramissa