Hervoton pidätyskuva – poliisilla ei epäilystä syyllisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätyskuvat toisin kuin esimerkiksi Suomessa. Poliisilaitosten verkkosivuille päätyy usein myös suorastaan hervottomia otoksia hyvin poikkeuksellisista tapauksista. Nyt eräästä syyllisestä ei ole ollut epäilystäkään.

Splash
Splash

Poliisi sai yöllä hälytyksen Daytona Beachilla sijaitsevalle huoltoasemalle, jonka katolla oli havaintojen mukaan liikkunut mies, joka yritti sisään ilmastointiluukusta. Huoltoaseman luota otettiin kiinni 30-vuotias mies, joka kiisti olleensa talon katolla. Sen sijaan hän kertoi olevansa alueella tapaamassa sukulaisiaan.

Miehen kasvot osoittivat kuitenkin toista, sillä ne olivat täynnä pikitahroja, joita ei sukuloimalla normaalisti saa. Poliisin mukaan mies oli hieronut pikeä kasvoihinsa, jotta hänen kasvojaan olisi ollut vaikeampi havaita pimeässä.