Mariah Carey haukkui miehensä netissä – pettäminen eron syynä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin popdiiva Mariah Careyn ja hänen aviomiehensä Nick Cannonin ajautuneen asumuseroon. Cannon on sittemmin ruotinut pariskunnan eroon johtaneita syitä julkisesti, mutta päättäväinen popmaailman kuningatar pani nopeasti puheelle stopin.

Vaikka Mariah on pakottanut Nickin pysymään hiljaisena eron yksityiskohdista erillisen sopimuksen avulla, on hän itse kommentoinut soppaa keikallaan faniensa edessä ja hyvin julkisesti. Hän esitti kommenttinsa aikana Billie Holiday legendaarista kappaletta Don’t Explain, New York Daily News uutisoi.

– Tiedän, että petit minua runkkari, Mariah sanoi kesken Tokion esiintymisensä.

Mariah ja Nick menivät naimisiin reilun kuukauden seurustelun jälkeen vuonna 2008. He ovat kuitenkin asuneet erillään kesäkuusta saakka, mutta viralliset paperityöt avioeron suhteen on edelleen hoitamatta. Kerroimme aiemmin, että pariskunnalla on asiakirjat valmiina lopullista eroa varten.

Mariah Careyn tiedetään kontrolloineen aviomiestään ja heidän yksityiselämäänsä koko suhteen ajan. 44-vuotias Mariah on hyvin epäileväinen 34-vuotiaan sulhonsa suhteen, ja hän jopa palkkasi taannoin miehelle oman turvamiehen Las Vegasin lomalle. Turvamiehen tehtävänä oli pitää Cannon erossa vieraista naisista. Heillä on neljävuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.