Orgasmeista parempia ja pidempiä – uutuuslaitteella suuret lupaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten intiimialueiden hyvinvointiin on kiinnitetty viime aikoina merkittävästi aikaisempaa enemmän huomiota, sillä alalle on lanseerattu lukemattomia uusia keksintöjä ja innovaatioita. Nyt vuorossa on LELO Luna Smart Bead, jonka avulla naisten kerrotaan saavan jatkossa parempia orgasmeja.

YouTube
YouTube

Lantionpohjan lihaksia voi parantaa yksinkertaisilla harjoitteilla myös kokonaan ilman mitään lisälaitteita ja investointeja, mutta kiireiseen elämäntyyliin sopinee pieni gadget-varustelu myös sillä saralla.

Yksi ehdokkaista on LELO Luna Smart Bead, joka kerrotaan voimistavan alapään lihaksia. Laitteen mukana tulee harjoitusohjelma, jonka mukaan naisten tulisi supistella tiettyjä lihaksia aina kun laite värähtelee. Yhtiön markkinointijohtaja Steve Thompson kertoo laitteen olevan kuin naisten uusi henkilökohtainen kunto-ohjaaja.