Supercool pikkupoika lätkäpelissä – tsemppasi upeasti suosikkijoukkuettaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen pikkupoika on Toronto Maple Leafs -fani. Pieni ja suloinen fanittaja oli pukenut päälleen lempijoukkueensa paidan, kun hän oli mennyt seuraamaan jääkiekkopeliä. Ennen pelin alkua pienen fanin unelma toteutui, sillä hän pääsi toivottamaan pelaajille onnea tulevaan peliin.

Toronto Maple Leafs on julkaissut Instagramissaan videonpätkän kyseisestä hetkestä, jossa joukkueen nuorimpiin faneihin lukeutuva poika pääsee toivottamaan onnea pelaajille. Poika on asiasta silminnähden tohkeissaan, mutta yrittää olla mahdollisimman cool tavatessaan joukkueen.

Hauskassa videossa poika antaa pelaajille nyrkkitervehdyksen, kun he kulkevat pojan ohi. Pikkupoika tervehtii pelaajia kuin he olisivat hänen vanhoja kavereitaan. Tällaisen hetken joukkueen fani tulee muistamaan varmasti koko elämänsä.

Ladataan

Props #TMLTalk

Näytä Instagramissa