Yksivuotiaat kaksoset leikkivät piilosta – onko mitään söpömpää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulasten iloinen leikkiminen lienee söpöintä mitä maa päällään kantaa. Sitä se oli ainakin Andy Keherin perheessä äskettäin, kun hän huomasi ovelta mitä lastenhuoneessa tapahtui. Omissa sängyissään nukkuvat yksivuotiaat kaksoset leikkivät nimittäin piilosta sängyissään.

YouTube
YouTube

Isä sai kuvattua svelta miten tytöt, Molly ja Megan, nousivat kumpikin vuoroillaan ylös pinnasängyssä niin, että toinen näki toisen.

Lasten olisi pitänyt jo nukkua, mutta ”kukkuluuruu”-leikki oli niin ihastuttavaa, että isä päätti videoita tilanteen sen sijaan että olisi mennyt keskeyttämään leikin heti alkuunsa. Videosta tuli nopeasti suuri nettihitti Facebookissa, ja menestyksen myötä BBC on ilmaissut halunsa tehdä perheestä juttua.