Glee-tähti jakoi alastonkuvansa – sensuroi kuitenkin itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Dianna Agron on tullut monille tutuksi huippusuositusta Glee-nuortensarjasta. Sarjassa usein laulutaitojaan esittelevä neitokainen on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Burlesque ja I Am Number Four.

Glee-sarjassa ei juurikaan paljasta pintaa nähdä, mutta nyt Dianna Agron vilauttelee sosiaalisessa mediassa. 28-vutoias näyttelijätär jakoi Twitter-tilillään topless-otoksen valokuvaaja Brian Bowen Smithin kanssa tehdyistä valokuvaussessioista.

Musikaalisarja Gleen lisäksi Dianna Agron on esiintynyt televisiossa muun muassa Veronica Mars ja Heroes -sarjoissa. Hän on myös esiintynyt The Killers -yhtyeen ja Sam Smithin musiikkivideoissa, ja osoittanut merkkejä monilahjakkuudesta ohjaamalla tse Thao & The Get Down Stay Downs -bändin Body-videon.