Mies muuntautuu julkkisnaisiksi meikillä – et usko silmiäsi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme kesällä suurta suosiota saavuttaneesta miehestä, joka pukeutuu julkkisnaisiksi ja ottaa itsestään kuvia Instagramiin. Nyt valokeilaan nousee samalla asialla oleva filippiiniläinen televisiojuontaja Paolo Ballesteros, joka onnistuu lopputuloksessa vieläkin paremmin.

Julkkisnaisia kopioiva mies käyttää apunaan meikkejä ja peruukkeja. Hän luo uskomattomia muodonmuutoksia kasvojaan maskeeraamalla ja todistaa, että pelkästään muutamalla poskipunavedolla voi muuttaa koko ulkonäköä radikaalisti. Hän esittää Instagram-kuvissa muun muassa Tyra Banksia, Kim Kardashiania, Beyoncea, Megan Foxia ja Ariana Grandea.

Valokuvissa poseeraavien julkkisten kuvia saatetaan parannella digitaalisesti jälkikäteen. Paolo luo virheettömän ulkomuodon pelkästään maskeeraamalla. Mies osaa muuttaa kasvojen muotoja varjostus- ja korostusväreillä niin hyvin, että häntä ei edes tunnista meikkausoperaation jälkeen samaksi henkilöksi. Lisäksi julkkisnaisten ilmeiden matkiminen on onnistunut kuin yksi yhteen.

Loading

ARIANA BANGBANG #makeuptransformation #transformlangnangtransform thanks @lynellehair @elitecontactlens and me for my makeup #pasweetdawangpeg #masmatamispasaasukal #lalanggaminanglook #arianagrande #sitsiritsitalibangbangwaleeey

View on Instagram

Loading

TYRA BEKS @tyrabanks #makeuptransformation #transformlangnangtransform thanks @lynellehair and me for my makeup hehe#thanksforwatchingKMJS #bekinatyra #tyranabeki

View on Instagram

Ladataan

BADGIRL RIRI KADIRI #makeuptransformation #transformlangnangtransform #rhiannainpasig #ririmakiri

Näytä Instagramissa

Ladataan

KHULASEESI. ang babaeng may dragon ballz thanks @lynellehair (braided the wig then soaked in very hot water for 1min. for the curls) thanks @rainbowprojectshop #gamekanaba #gameofthegenerals90s #gameofthronesdaw #khaleesi

Näytä Instagramissa

Ladataan

PRETTY WOMAN…. o pretty beki? thanks @lynellehair and @elitecontactlens #makeuptransformation #transformlangnangtransform #juliapamangkinnidonrobert #naturalblondedawsyasabesanet

Näytä Instagramissa

Ladataan

HUNGER…STRIKE #parawagtumaasbp #makeuptransformation #transformlangnangtransform #itransformmosabaha #katnisseverdeen thanks @lynellehair #kainiseverdeen

Näytä Instagramissa

Loading

what the FOX say? #makeuptransformation #transformlangnangtransform #marameramengmakeuptransformationsto

View on Instagram

Loading

KIM K. stepsister ni ALLAN K @allanklownz #makeuptransformation #transformlangnangtransform #kimquilantangnamanpalaangrealname

View on Instagram

Loading

CATHETER-RY #nextweeknakomagconservengwater #makeuptransformation #transformlangnangtransform

View on Instagram