Peitepoliisi yritti ostaa huumeita – toisin kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on jo pitkään puhuttu ilmiöstä, jonka mukaan peitepoliisit ovat soluttautuneet opiskelijayhteisöihin tarkoituksenaan käräyttää laittomien aineiden kanssa tekemisissä olevia henkilöitä.

Myös Suomessa tunnetaan tapauksia, joissa poliisi on esittänyt peitetehtävissään toista henkilöä ja yrittänyt ostaa huumeita.

Nyt erään yhdysvaltalaistytön puhelimeen tuli omituinen pyyntö, jossa henkilö pyytää Emoji-hymiöiden avulla mitä ilmeisemmin kannabista ostettavakseen. Neiti ei kuitenkaan langennut lankaan ja esitti Matt-nimistä henkilöä alusta saakka. Kun häneltä tiedusteltiin päihteitä, oli vastaus hulvaton.

Peitepoliisiksi epäilty henkilö sai nimittäin katsella kannabistarjouksen sijaan koirien kuvia. Tekstiviestit vastaanottanut henkilö meni ilmeisen hämilleen kuvasta, jossa kultainennoutaja surffaa aalloilla. Nyt viestiketju on kaikkien nähtävillä netissä ja poliisien on varmaankin enää turha kokeilla samaa kikkaa teinejä käräyttääkseen.