Siskokset ryhmäkuvissa 40 vuoden ajan – upea tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valokuvaaminen oli entisaikaan harvinaisempaa, kun laitteisto oli kallista ja kuvien teettäminen työlästä. Nykyisin usealla ihmisellä on meneillään projekti, jossa he kuvaavat itseään tai esimerkiksi lastaan kerran päivässä yhden vuoden ajan.

Nyt saamme ihastella 40 vuoden aikana otettuja valokuvia. Brownin siskokset ovat napanneet yhteiskuvan kerran vuodessa 40 vuoden ajan. Projekti alkoi vuonna 1975, ja siskokset ovat kuvissa aina samassa järjestyksessä. Heather, Mimi, Bebe ja Laurie ovat nyt päässeet kuvineen New York Timesin sivuille esittelemään valokuvakokoelmaansa.

Ajan henkeä ja naisissa tapahtuvia muutoksia hyvin havainnoillistavat kuvat on otettu yhden ja saman valokuvaajan, Nicholas Nixonin toimesta. Kuvista on myös koostettu kirja, The Brown Sisters: Forty Years. Tässä kuvasarjassa on aitoa tunnetta ja tyyliä.