Verkkosivusto paljastaa miltä näytät vanhana – kyseenalaisin tuloksin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhenemiselta ei voi välttyä, vaikka jotkut yrittävätkin kamppailla sitä vastaan esimerkiksi kosmeettisten avujen ja plastiikkakirurgian voimin. Monia varmasti myös kiinnostaa, miltä he näyttävät parinkymmenen vuoden päästä.

Gizmodo
Gizmodo

Future Self -sivusto lupaa tarjota vastauksen kysymykseen luomalla käyttäjän kasvokuvista noin kaksikymentä vuotta vanhemman version. Lopputulokset näyttävät tosin enemmän Sims-hahmoilta kuin todellisilta vanhoilta ihmisiltä.

Erilaisia vanhennussovelluksia on ollut saatavilla älypuhelimille jo vuosien ajan. Future Self kuitenkin eroaa niistä sillä tavalla, että käyttäjät voivat ”keskustella” vanhan versionsa kanssa. Hahmo vastaa käyttäjän kysymyksiin satunnaisesti arvotuin vastauksin.