6 000 hämähäkkiä tunkeutui kotiin – perhe joutui pakenemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset pelkäävät hämähäkkejä kuollakseen, eivätkä voi edes ajatella selvästi sellaisia nähdessään. Hämähäkit ovat kuitenkin ihmisille hyödyllisiä monin tavoin. Se ei kuitenkaan tainnut tulla mieleen perheellä, joka joutui pakenemaan kodistaan hämähäkkien takia.

Amerikkalaisperhe oli juuri muuttanut uuteen kotiinsa St. Louisissa, kun he joutuivat todistamaan uskomatonta tilannetta. Brian ja Susan Trost saivat nimittäin kokea miltä tuntuu arviolta 6.000 hämähäkin tunkeutuminen kotiin, STL Today uutisoi.

Susan Trost kertoi uutiskanavalle hämähäkkien alkaneen ”vuotaa seinistä” täysin yllättäen. Hyönteistorjujat eivät onnistuneet häätämään hämähäkkejä talosta useasta yrityksestä huolimatta.

Trostin perhe haastoi talon myyjän oikeuteen, koska tämä ei varoittanut taloa piinaavasta hämähäkkiongelmasta. Oikeus päätti jutun perheen hyväksi ja määräsi myyjän korvaamaan 472.000 dollaria. Perhe muutti pois talosta, joka tullaan polttamaan hämähäkkiongelman ratkaisemiseksi.