Katy Perry Super Bowlin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jo nuorena naisena uransa musiikin parissa aloittanut poptähti Katy Perry saapuu ensi keväänä Suomeen. Poptähdelle on tarjottu miljoonien dollareiden arvoista sopimusta muistelmiensa julkaisemisesta. Nykyään rohkeasta imagostaan tunnettu poptähti varttui erittäin vanhoillisessa kristillisessä perheessä.

Aika ajoin lapsuutensa verhoja raottanut Perry on nyt saanut yhden yhdysvaltalaisesiintyjien himotuimman kunnian. New York Postin mukaan hänet on valittu ensi vuoden Super Bowl -pelin väliajan pääesiintyjäksi. Tammi-helmikuun vaihteessa pelattavan ottelun muiksi esiintyjiksi kiinnitetään ennakkotietojen mukaan Coldplay-yhtye ja Rihanna. Peli pelataan Arizonassa Phoenixin yliopiston stadionilla.

Super Bowl on yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista, ja viime vuonna ottelua seurasi 111,5 miljoonaa katsojaa. Kerroimme tänä vuonna, että 29-vuotias laulaja Katy Perry vietti Super Bowlin jatkobileitä strippiklubilla Santa Barbarassa. Voi olla, että ensi vuonna hän pääsee juhlimaan jatkoja hieman isommissa ympyröissä.