Megan Fox palasi julkisuuteen – tyrmäävä näky iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiäitinä perheonneaan vaaliva ja julkisuudesta jo pitkään poissa pysytellyt näyttelijätär Megan Fox on tehnyt paluun julkisuuteen. Hän kertoi taannoin olevansa valmis työskentelemään vain kotinsa lähellä ja noin 10 – 20 päivänä vuodessa.

Viikonloppuna Megan Fox näyttäytyi aviomiehensä kanssa Ferrarin järjestämään juhlagaalaan. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty Fox saapui punaiselle matolle upeassa tummanpunaisessa iltapuvussa.

Äskettäin Megan Fox paljasti, ettei hän käytännössä harrasta enää lainkaan seksiä. Tähden mukaan pariskunnan kaksivuotias poika nukkuu joka yö samassa sängyssä heidän kanssaan. Seksi ei ole ainoa elämän mukavuus, josta Megan Fox joutuu nykyään olemaan erossa. Nainen kertoi E! Online -sivustolle lopettaneensa hiilihydraattia sisältävien ruokien syömisen ja tupakoimisen kokonaan.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä pelkästään perheen parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Helmikuussa syntynyt lapsi sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Pariskunnalla on jo entuudestaan parivuotias poika Noah.